Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

17 januari 2010
14:30

Enköpings SK C1

Referat: SK Iron - Enköpings SK C1

Ett tämligen blekt ESK fick åka hem med en 5-1 förlust i bagaget efter bortamatchen mot Iron i C1-serien.

Efter ett tidigt Iron-mål drygt tre minuter in i första perioden kom ESK aldrig in i matchen på allvar och att inte sifforna blev större kan tillskrivas Simon Eirelid i ESK-kassen, som verkligen storspelade idag.

Ett litet gnutta hopp tändes för ESK när man reducerade till 3-1 drygt halvvägs in i andra perioden. Men med sju minuter kvar kom kallduschen då Iron punkterade matchen med först 4-1 och därefter 5-1 bara 30 sekunder senare.

Stor segerorganisatör hos hemmalaget Iron var Henrik Bellqvist med tre mål och en assist.

Segern innebar att Iron gick om ESK i tabellen. Noterbart från övriga matcher i seiren den här omgången var att alla lag som ligger längre ned i tabellen antingen vann eller tog poäng från lagen i toppen.

Iron-ESK 5-1 (2-0, 3-1) Skott: 25-12 (11-4, 11-8)